ZAALPLAN

LOCATIE

Komende vanaf de A10 (richting Oostende) –> afrit 5b Oudenburg –> N358 (Stationsstraat – Zwaanhoek) –> N320 (Plassendaalsesteenweg – Esperantolaan) –> N9 (Brugsesteenweg – Prinses Elisabethlaan) –> Buurtspoorwegstraat –> Noord-Edestraat –> Breendonklaan.

Vanaf de afrit 5b Oudenburg (A10) volg je de Stationsstraat, vervolgens rij je beide bruggen over en volg je de Plassendaalsesteenweg en Esperantolaan tot aan het rond punt. Op het rondpunt neem je de eerste afslag en vervolgens sla je links af en volgt de Brugsesteenweg en Prinses Elisabethlaan tot aan de verkeerslichten. Aan de lichten sla je rechtsaf en volg je de Buurtspoorwegstraat, rij je over de Nukkerbrug en sla je vervolgens meteen na de brug rechtsaf. Volg nu de Noord-Edestraat en sla vervolgens meteen linksaf de Breendonklaan in. Aan de linkerkant vindt u POC De Caproen. Parkeren in de Breendonklaan kan aan beide zijden en is gratis. U hoeft geen parkeerschijf te gebruiken.

FIETS

Het Sjoeboe Pop-Up Theater is vlot bereikbaar met de fiets. Fietsers kunnen gratis gebruik maken van een fietsenstalling naast de ingang van het theater.

MINDERVALIDE

Mindervalide bezoekers zijn uiteraard van harte welkom in ons theater. Het domein, de foyer, het theater en de toiletten zijn perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het reserveren van een plaats is noodzakelijk, dit kan via musical@sjoeboe.be.