De musical Repelsteeltje is van de hand van Kenzie Brackx met muziek geproducet door Tjeerd P. Oosterhuis en staat onder leiding van het artistieke team van Sjoeboe! Ontdek hieronder het volledige team achter de schermen!

CREATIVES

REGIE Kenzie Brackx & Siebe Reusen
VOCAL COACH Siebe Reusen
PRODUCTIELEIDING Sjoeboe!
CHOREOGRAFIE Eline Lauwereins & Kevin Flander
DECORONTWERP Siebe Reusen, Eline Lauwereins, Kevin Flander & Kenzie Brackx
DECORBOUW MK Solutions, Steven Verleene
SUPERVISIE Kevin Flander & Kenzie Brackx
SCENARIO, DIALOGEN & REDACTIE Kenzie Brackx
REGIEASSISTENTIE Eline Lauwereins
BACKSTAGE MANAGER Els Snauwaert
LIEDTEKSTEN, MUZIEK & ARRANGEMENTEN Maaike Ouboter, Jeroen Gulikers, Raymond Ter Horst, Robert Dorn, Giorgio Tuinfort, Clifford Goilo, Wies Blokker, Koos Kamerling, Ramon De Wilde, Rajan Muse, Margot Bakhuis, Eric Van Tijn, Antonie Löwenthal, Donny Kouwenberg, Tjeerd P. Oosterhuis & Kenzie Brackx
UITVOEREND PRODUCENT AS Factory vzw
GRIME Alisha Thapa
FOTOGRAFIE Nicky Vandenbussche
LICHT & GELUID Steven Verleene
KEVIN FLANDER | Choreografie, staging

Kevin vormt een tandem met Eline voor wat betreft de choreografie van deze voorstelling. Hij maakt sinds dit jaar, na een afwezigheid van twee jaar, opnieuw volwaardig deel uit van het docententeam als dansdocent. Als bestuurslid van AS Factory en eindverantwoordelijke van Sjoeboe houdt Kevin ook een overzicht op het zakelijke verloop van deze productie.

SIEBE REUSEN | Regie, vocal coach

Siebe vormt met al zijn musicalervaring een tandem met Kenzie voor wat betreft de regie van deze voorstelling. Binnen het docententeam staat hij voor het vierde jaar op rij (mee) in voor de lessen drama en zang. Siebe is als vocal coach van deze voorstelling hét aanspreekpunt voor alle zangtechnische vragen.

KENZIE BRACKX | Regie, script

Kenzie staat voor het tweede jaar op rij in voor het scenario en de dialogen en mag deze binnen de productie ook, samen met Siebe, regisseren. Als docent staat hij voor het vierde jaar op rij (mee) in voor de lessen drama en zang. Als bestuurslid van AS Factory neemt hij samen met Kevin ook de zakelijke leiding over deze productie.

ELINE LAUWEREINS | Choreografie, staging

Eline blijft voor het derde jaar op rij aan boord van ons team. Naast het ontwerpen van de choreografie samen met Kevin,  staat Eline ook zelf in voor de danslessen aan onze supersterren-in-wording en biedt ze de nodige ondersteuning en female touch aan ons regieteam.